Charlotte Mutsaers

6,95
 
...............................................
Betaling en bezorging                                            
                       
 
                    
 


Sodom revisited: Mannelijk klokkenspel en hedonisme verheven tot kunst. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Gauthier verzameldoos.

 

Auteur: Charlotte Jacoba Maria Mutsaers (1942) is een Nederlands schrijfster, essayiste en kunstschilderes. Rond haar veertigste begon Mutsaers met schrijven. In mei 2010 kreeg Mutsaers voor haar literaire verdiensten de P.C. Hooft-prijs uitgereikt. In 2012 werd Mutsaers benoemd tot buitenlands erelid van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Letterkunde.


Illustrator: Louis Gauthier (1981-2019) was creatief producent, componist en multimedia-designer. Gauthier brak in november 2009 door met het album Dansen op Spijkers een samenwerkingsproject met schrijver en dichter Gerrit Komrij. Het album werd uitgegeven in de vorm van een cd-boek. Totaal Loss met Jules Deelder werd zijn opvolger. Eerder produceerde hij in samenwerking met Spinvis en Ingmar Heytze de cd Verder Kijken. Gauthier voltooide zijn studie film- en televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht met zijn masterscriptie Cobra en Camera, waarin beeldende kunst verbonden wordt met experimentele film.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Gauthier serie Gauthier serie
€ 24,95
Accessoiregegevens weergeven