Frank Bierkenz - Aardige jongens

Productnr.: MB 034 B


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

11,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave van een in harmonicavorm gevouwen kunstboekje verpakt in een luxe geschenkdoos.

 

Samenvatting:

Aardige Jongens is een prachtige liedtekst over de door meisjes, kroegen en softdrugs gekleurde jeugdjaren van Henny Vrienten, Henk Hofstede en Frank Boeijen. Lang voordat hun muzikale carrières zich zouden ontvouwen. Geen van drieën had nog enig idee over wat ze zouden gaan doen met hun leven. Misschien wel iets met muziek… Een ding stond wél al vast: ze zouden de wereld gaan verbeteren. Vormgever Frank Bierkenz voorzag de tekst van veelkleurige illustraties die de verhaallijn versterken en een kleurrijk beeld van de jaren 60 vormen.


Auteur: Henny Vrienten (1948-2022).

Henny Vrienten was een Nederlandse zanger, bassist en componist. Vrienten werd bij het grote publiek bekend als zanger van de band Doe Maar. Nadat deze band in 1984 stopte, maakte Vrienten enkele soloalbums en nam hij onder andere een plaat op met Herman Brood (Als je wint). Vrienten legde zich meer en meer toe op het schrijven van filmmuziek, waarvoor hij in 1996 een Zilveren Harp ontving. Vrienten schreef o.a. muziek voor de serie Kongo, de musicalversie van Ciske de Rat en componeerde liedjes voor het televisieprogramma Het Klokhuis. In augustus 2008 verscheen Aardige jongens, een album gemaakt met vrienden Frank Boeijen en Henk Hofstede.

 

Illustrator: Frank Bierkenz (1958).

Frank Bierkenz is van oorsprong ontwerper/illustrator. Hij heeft zich de laatste jaren, naast zijn werk als redacteur/vormgever, vooral op drie grote passies gestort: schrijven, tekenen en schilderen – niet zelden in de vorm van korte beeldverhalen. In 2007 illustreerde hij de gedichtenbundel voor grote  kinderen 'Dingen verzinnen', geschreven door Herman Pieter de Boer.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Anna Enquist - ALT Anna Enquist - ALT
€ 11,55
Paul facing 80 Paul facing 80
€ 11,55
Boudewijn de Groot - Lage Landen Boudewijn de Groot - Lage Landen
€ 11,55
Yvonne Kroonenberg - Ballade voor de Zeedijk Yvonne Kroonenberg - Ballade voor de Zeedijk
€ 11,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader door deze categorie: Illustratoren