Ingrid Bockting - Fantasieën

Productnr.: MB 029 B


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

11,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave van een in harmonicavorm gevouwen kunstboekje verpakt in een luxe geschenkdoos.

 

Samenvatting:

Daphne Deckers schrijft over fantasieën die de meeste mensen hebben maar die dat niet durven toe te geven, vooral niet aan hun partner. Er bestaat namelijk geen grotere intimiteit dan datgene wat er zich in je hoofd afspeelt. Deckers maakt het persoonlijk doordat zij de lezer toegang verschaft tot haar gedachtengoed. Het is een open betoog en een luchtig verhaal over een seksuele fantasie die voor velen herkenbaar zal zijn. De strak gestileerde tekeningen doen denken aan de schetsen van een modeontwerper maar dan tegen een gekleurde achtergrond. De illustraties verrijken het verhaal door een grootstedelijke uitstraling. Door de suggestieve beelden hebben sommige beelden een humoristisch tintje. De vrouwen zijn startklaar en lijken hierdoor het verhaal nog meer snelheid te geven.

 

Auteur: Daphne Deckers (1968).

Daphne Deckers ging eind 1994 schrijven voor Viva, waar zij tot 1999 een wekelijkse column publiceerde. Zij bundelde deze columns in De Echte Deckers (1999). Daarna schreef zij een wekelijkse column voor De Telegraaf en bundelde deze in Opwaartse drukte (2002) en Decksels (2005). Op dit moment schrijft zij nog steeds een wekelijkse column in de zaterdagse bijlage van De Telegraaf: Vrouw. Daarnaast schreef ze ook columns voor Reader's Digest. Deckers schreef een aantal seizoenen de VARA-comedy Oppassen!!. Daarnaast vertaalde zij het Amerikaanse toneelstuk The Momologues naar het Nederlands, onder de titel: Mama, een komedie over het moederschap. In 2006 werkte Deckers aan de vertaling van het eveneens Amerikaanse toneelstuk Steel Magnolias, dat in 2007 werd opgevoerd. Ze publiceerde de boeken De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Deze laatste titel werd in 2003 genomineerd voor de NS Publieksprijs. Naast boeken over opvoeden schrijft Deckers ook kinderboeken: De verschrikkelijke ijstaart, De matroos in de doos en Marijn in de woestijn. Het tweede boek werd bewerkt tot een theatervoorstelling voor kinderen (2007). In september 2012 verscheen haar eerste roman Alles is zoals het zou moeten zijn.  Daphne Deckers schreef tot nu al meer dan twintig boeken, waarvan er inmiddels 1,3 miljoen zijn verkocht. Haar eerste roman Alles is zoals het zou moeten zijn werd in 2020 met veel succes als bioscoopfilm uitgebracht. Haar tweede roman Dubbel zes, is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend.

 

Illustrator: Ingrid Bockting (1969).

Ingrid Bockting woont en werkt in het inspirerende Amsterdam. Ze studeerde af in grafisch vormgeven. Ingrids werk kenmerkte ieder nummer van Glamour magazine vanaf het begin in 2005 tot 2015. Haar werkveld is breed; van het ontwerpen van boekomslagen voor grote uitgeverijen tot huisstijlen. In de loop der jaren heeft ze een duidelijke visie en scherp oog ontwikkeld voor wat de vrouw van nu wil. Dit begon door te schemeren in haar ontwerpen. Deze werden steeds vrouwelijker en meer gericht op jonge modebewuste vrouwen. Haar stijl is los, rijk, vrolijk en stads. Ze werkt grafisch, stilistisch en in haar elegante illustraties komt de sterke vrouw altijd bovendrijven.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Aaf Brandt Corstius - Banaantje Aaf Brandt Corstius - Banaantje
€ 11,55
Hanna Bervoets - Jurk Hanna Bervoets - Jurk
€ 11,55
Sophie van der Stap - Orlando Sophie van der Stap - Orlando
€ 11,55
Stine Jensen - Echte vrienden Stine Jensen - Echte vrienden
€ 11,55
Sylvia Witteman - Minestrone Sylvia Witteman - Minestrone
€ 11,55
Elle van Rijn - 5 Elle van Rijn - 5
€ 11,55
Tania Heimans - 17 Tania Heimans - 17
€ 11,55
Marion Pauw - 45 Marion Pauw - 45
€ 11,55
Susan Smit - 86 Susan Smit - 86
€ 11,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader door deze categorie: Illustratoren