Kinderboeken Serie 1

Productnr.: MB 028


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

29,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave met een serie van vier in harmonicavorm gevouwen kunstboeken verpakt in een luxe cassette. Leuk om samen te lezen met uw kinderen of kleinkinderen want lezen is nog altijd supercool!

 

Auteur: Aaf Brandt Corstius (1975).

Aaf Brandt Corstius schrijft dagelijks de veelgelezen column ‘ABC’ voor de Volkskrant. Eerder had ze een vaste rubriek in nrc.next. Van haar hand verschenen de boeken Het jaar dat ik dertig werd, Als je je ogen dichthield had het iets van glamour, Dan ook maar meteen een jurk aan en, samen met Machteld van Gelder, Handboek voor de moderne vrouw. In 2017 verscheen het boek Eindelijk 40. Corstius was regelmatige tafelgast in het tv-programma 'De Wereld Draait Door'.

 

Auteur: Sjoerd Kuyper (1952).

Sjoerd Kuyper is een Nederlandse schrijver. Hoewel Kuyper ook werk voor volwassenen heeft gemaakt, werd hij vooral bekend door zijn kinderboeken. In 2000 schreef Kuyper in opdracht van de CPNB het kinderboekenweekgeschenk: ‘Eiber!’ Sjoerd Kuyper schreef ook televisieseries. Van Kuypers boek ‘Het zakmes’ maakte regisseur Ben Sombogaart een televisieserie en een speelfilm. Ook zijn jeugdroman ‘De rode zwaan’ werd verfilmd.

 

Auteur: Sophie van der Stap (1983).

Sophie van der Stap woont in Amsterdam. Na het Barlaeus Gymnasium ging ze politicologie studeren, met als afstudeerrichting ontwikkelingssamenwerking, tot ze in 2005 te horen kreeg dat ze een zeldzame vorm van kanker had. Ze schreef daar haar boek Meisje met negen pruiken(2006) over, dat in Nederland maar ook internationaal veel aandacht kreeg. In april 2008 verscheen haar tweede roman Een blauwe vlinder zegt gedag. Daarna verscheen En wat als dit liefde is, over de vriendschap tussen de 63-jarige Parisienne mevrouw De Grenelle en de 28-jarige tv-presentatriceTara.

 

Auteur: Tjibbe Veldkamp (1962).

Tjibbe Veldkamp schrijft prentenboeken, verhalen voor jonge kinderen en jeugdromans. Hij is zeer succesvol met zijn prentenboeken over Agent en Boef en won al drie Zilveren Griffels. Samen met Kees de Boer maakte hij Bert en Bart redden de wereld, het Kinderboekenweekgeschenk van 2011. Bij Van Goor verschenen de prentenboeken Tim op de tegels (met illustraties van Kees de Boer) en De coole cowboy (met illustraties van Wouter Tulp). Tjibbe Veldkamp woont in Groningen en heeft twee kinderen.

 

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Sjoerd Kuyper - De heks in je hoofd Sjoerd Kuyper - De heks in je hoofd
€ 11,55
Aaf Brandt Corstius - Banaantje Aaf Brandt Corstius - Banaantje
€ 11,55
Tjibbe Veldkamp - De fabriek Tjibbe Veldkamp - De fabriek
€ 11,55
Sophie van der Stap - Orlando Sophie van der Stap - Orlando
€ 11,55
Kristien Hemmerechts - Vermiljoen Kristien Hemmerechts - Vermiljoen
€ 11,55
Marion van de Coolwijk - Beeld en Taal Marion van de Coolwijk - Beeld en Taal
€ 11,55
Hanneke Groenteman - Wolkenjacht Hanneke Groenteman - Wolkenjacht
€ 11,55
Kinderboeken Serie 2 Kinderboeken Serie 2
€ 29,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader door deze categorie: MatchBoox