Margreet de Heer - Echte vrienden

Productnr.: MB 036 B


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

11,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave van een in harmonicavorm gevouwen kunstboekje verpakt in een luxe geschenkdoos.

 

Samenvatting:

Een jonge vrouw wil graag naar de film met een van haar vier vriendinnen maar niemand heeft tijd. Een golf van zelfmedelijden overspoelt haar. Dan bedenkt ze zich ineens dat ze meer dan vijfhonderd Facebook contacten heeft. Daar zal toch wel een iemand tussen zitten die een gezellig avondje uit wil met haar? Ze besluit een oproep op haar pagina te doen… “Echte vrienden’ is een verhaal over hedendaagse eenzaamheid en de rol die de sociale media daarin speelt. Het verhaal is in stripvorm vormgegeven door illustrator Margreet de Heer. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Kinderboeken Serie 2 welke bestaat uit boeken van Marion van de CoolwijkHanneke GroentemanKristien Hemmerechts en Stine Jensen.

 

Auteur: Stine Jensen (1972).

Stine Jensen is een Nederlandse filosofe en publiciste. Geboren in Denemarken kwam Jensen op jonge leeftijd naar Nederland. Zij studeerde literatuurwetenschappen en filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Jensen schreef verscheidene boeken. Daarnaast schrijft ze columns voor NRC Handelsblad. Ook verschenen er bijdragen van haar in diverse tijdschriften, waaronder Armada, Biografie Bulletin, Marie Claire en Filosofie Magazine. Van haar hand verschenen onder meer Leugenaars, Waarom vrouwen van apen houden, Het broekpak van Olivia Newton-John en en de roman Dokter Jazz, die genomineerd werd voor de Academica Debutantenprijs. Samen met Rob Wijnberg schreef ze de bestseller Dus ik ben. Voor Licht op het Noorden reisde ze door Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Daarna verschenen Hoe voed ik mijn ouders op en Alles wat was: hoe ga je om met afscheid?

 

Illustrator: Margreet de Heer (1972).

Margreet de Heer studeerde theologie aan de Universiteit van Amsterdam en besloot na haar afstuderen een carrière als striptekenaar na te jagen. Haar werk verscheen in verschillende kranten en tijdschriften, waaronder NRC Next en Trouw, waarvoor ze maandelijks filosofische stripreportages tekent.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Aaf Brandt Corstius - Banaantje Aaf Brandt Corstius - Banaantje
€ 11,55
Kristien Hemmerechts - Vermiljoen Kristien Hemmerechts - Vermiljoen
€ 11,55
Sjoerd Kuyper - De heks in je hoofd Sjoerd Kuyper - De heks in je hoofd
€ 11,55
Sophie van der Stap - Orlando Sophie van der Stap - Orlando
€ 11,55
Tjibbe Veldkamp - De fabriek Tjibbe Veldkamp - De fabriek
€ 11,55
Marion van de Coolwijk - Beeld en Taal Marion van de Coolwijk - Beeld en Taal
€ 11,55
Kinderboeken Serie 1 Kinderboeken Serie 1
€ 29,55
Kinderboeken Serie 2 Kinderboeken Serie 2
€ 29,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader door deze categorie: Illustratoren