Nanne Meulendijks - Droge keel

Productnr.: MB 007 B


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

11,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave van een in harmonicavorm gevouwen kunstboekje verpakt in een luxe geschenkdoos.

 

Samenvatting:

In de stroom van poëzie, zowel in taal als beeld, word je meegevoerd. Totdat een onverwachte wending je in een stroomversnelling brengt. De tekeningen van Nanne Meulendijks onderstrepen het gevoel dat de aarde onder je voeten weggeslagen wordt als het ‘zover’ is en als je niets anders rest dan je over te geven aan wat nu nog is en straks niet meer. De liefdevolle, vertrouwde toon en het schrille contrast tussen dromen, afscheid en het vastklampen aan de realiteit van koude ziekenhuiskoffie.

 

Wilfried de Jong (1957).

is theater- en televisiemaker en schrijver. Hij groeide op in Rotterdam. De Jong werd bekend door zijn samenwerking met Martin van Waardenberg in het theaterduo Waardenberg en de Jong. Nadat deze samenwerking was beëindigd legde De Jong zich toe op het maken van televisieprogramma's. Kop in de wind was in 2013 Sportboek van het Jaar. In 2000 debuteerde hij met de verhalenbundel Aal, daarna volgden De linkerbil van Bettini, de man en zijn fiets en Zweefduik. In 2017 verscheen Salto, een bundeling van zijn beste sportcolumns uit NRC. Na dertig jaar schrijven over zijn geliefde sport, creëerde De Jong in 2020 met De man en zijn wielerverhalen zijn eigen 'wielerbijbel'.

 

Illustrator: Nanne Meulendijks.

Nanne Meulendijks is zelfstandig kunstenaar en als illustrator in korte tijd doorgedrongen tot de top van Nederland. Meulendijks werk verschijnt regelmatig in de landelijke dagbladen waaronder NRC  Handelsblad, NRC next, AD, Trouw, Het Parool en de Volkskrant. Daarnaast werkt ze voor kinderboekenuitgeverij Lannoo.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Stef Bos - Hoe valt een schrijver uit de trein Stef Bos - Hoe valt een schrijver uit de trein
€ 11,55
Hafid Bouazza - Maqame XLI Hafid Bouazza - Maqame XLI
€ 11,55
Adriaan van Dis - Het laatste boeket Adriaan van Dis - Het laatste boeket
€ 11,55
Multatuli Serie Multatuli Serie
€ 49,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader door deze categorie: Illustratoren