Bestelinformatie

Fotogalerij

 

 

Bestellen:

Voeg de gewenste boeken en verzamelcassettes toe aan uw winkelmandje en kies vervolgens voor afrekenen.

 

Gratis cadeauservice:

Klik hier voor meer informatie over het versturen van een cadeauboek of verzamelcassette met een persoonlijke boodschap aan de ontvanger.

 

Zelf ontwerpen

Klik hier voor meer informatie over het bestellen van luciferboeken met tekst en beeld naar eigen inzicht.

 

MatchBoox App

Klik hier voor meer informatie om alle boekjes digitaal te lezen op uw tablet of telefoon.

 

Verpakking:

Ieder boekje wordt verpakt in een apart geschenkdoosje. Bij iedere vier bestelde boeken verpakken we de boeken met de vier geschenkdoosjes samen in één grote verzamelcassette. U kunt de vier geschenkdoosjes met boeken altijd uit de verzamelcassette halen om ze alsnog individueel cadeau te geven.

 

Betaling:

De afhandeling van uw online betaling verloopt via Mollie. U kunt betalen met Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard of Apple Pay. Indien uw betaling niet is gelukt dan mailen wij u een betaallink om de betaling alsnog af te ronden. Zodra uw betaling is ontvangen verzenden wij uw bestelling.

 

Verzendkosten:

- De verzendkosten in Nederland bedragen 4,60 € per bestelling.

- De verzendkosten naar België bedragen 8,60 € per bestelling.

- De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen > 45 €.

 

Bezorging:

Bestellingen tot 20 boeken worden verzonden per brievenbuspost met track en trace. Bij meer dan 20 bestelde boeken versturen we uw bestelling per pakketpost met track en trace. U ontvangt updates over de status van uw bestelling vanaf het moment van bestellen tot aan het moment van bezorging. Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen binnen de normale levertijd dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

 

Levertijd:

De levertijd van boeken en verzamelcassettes bedraagt doorgaans één tot twee werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Voor bestellingen naar België kan de levertijd oplopen tot vijf werkdagen. De levertijd voor zelfontworpen boeken en verzamelcassettes gaat in overleg. 

 

Retouren:

Vanaf het moment dat u uw bestelling ontvangt, heeft u 7 dagen de tijd om uw artikel retour te sturen. Bij ontvangst van uw artikel storten we u het aankoopbedrag terug. 

 

Boekwinkels:

U ontvangt als boekwinkel 15% boekhandelskorting zonder recht van retour. Bij bestellingen boven de 45 € rekenen wij geen verzendkosten.