Sophie van der Stap

Productnr.: MB 013


Voor 15:00 besteld, morgen in huis

11,55
inclusief verzending met track & trace 
 
Betalen_met_Mollie
 
 
 
Schermafbeelding_2022-06-02_om_15.00.52


Unieke handgemaakte uitgave van een in harmonicavorm gevouwen kunstboekje verpakt in een luxe geschenkdoos.

 

Samenvatting:

Deze Matchboox is een match voor iedere kleuter met grote vragen. Voor ouders is ‘Orlando' het herkenbare kleuterbrein in een notendop. In dit hartverwarmende sprookjesachtige stripverhaal gaat de kleine Orlando op zoek naar grote antwoorden. Een verhaal over het ontdekken van de eigen identiteit, die dromen in de weg kan zitten. Orlando dwaalt, zoekt naar een oplossing, door het woud van de nacht. Dan ontmoet hij een geraffineerd figuur die een slimme oplossing weet voor zijn grote probleem. Vinden de struikrover en de kleine Orlando een eerlijke en goede uitweg, of gaat het om ordinaire diefstal? Spannend en kleurrijk getekend; de sluikse ogen van de struikrover en de open blik van Orlando spreken boekdelen. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Kinderboeken Serie 1 welke bestaat uit boeken van Aaf Brandt Corstius, Sjoerd Kuypers, Sophie van der Stap en Tjibbe Veldkamp.

 

Auteur: Sophie van der Stap (1983).

Sophie van der Stap woont in Amsterdam. Na het Barlaeus Gymnasium ging ze politicologie studeren, met als afstudeerrichting ontwikkelingssamenwerking, tot ze in 2005 te horen kreeg dat ze een zeldzame vorm van kanker had. Ze schreef daar haar boek Meisje met negen pruiken(2006) over, dat in Nederland maar ook internationaal veel aandacht kreeg. In april 2008 verscheen haar tweede roman Een blauwe vlinder zegt gedag. Daarna verscheen En wat als dit liefde is, over de vriendschap tussen de 63-jarige Parisienne mevrouw De Grenelle en de 28-jarige tv-presentatriceTara.

 

Illustrator: Selwyn Senatori (1973).

Selwyn Senatori, half Italiaans, half Nederlands, is beeldend kunstenaar. Stuitend stijlvol en tegelijk plat Amsterdams. De man van het driedelig pak, het pochet, de op maat gemaakte schoenen, een glas champagne in de hand. Maar ook een korte broek vol verfvlekken en een paar HEMA-slippers. Het gaat niet om wat je draagt, het gaat om hoe je het draagt. Selwyn weet dat als geen ander.

Accessoires

Product Opmerking Prijs
Aaf Brandt Corstius Aaf Brandt Corstius
Banaantje € 11,55
Sjoerd Kuyper Sjoerd Kuyper
De heks in je hoofd € 11,55
Stine Jensen Stine Jensen
Echte vrienden € 11,55
Hanneke Groenteman Hanneke Groenteman
Wolkenjacht € 11,55
Tjibbe Veldkamp Tjibbe Veldkamp
De fabriek € 11,55
Marion van de Coolwijk Marion van de Coolwijk
Beeld en Taal € 11,55
Kristien Hemmerechts Kristien Hemmerechts
Vermiljoen € 11,55
Kinderboeken Serie 1 Kinderboeken Serie 1
Serie met vier kinderboekjes € 29,55
Kinderboeken Serie 2 Kinderboeken Serie 2
Serie met vier kinderboekjes € 29,55
Accessoiregegevens weergeven

Blader ook door deze categorieën: Verschenen kunstboeken, MatchBoox, Voor de kleintjes